Do posledního dechu - Clark, Mary Higgins, 1927-2020 (Klokan, 2021)
Televizní producentka Laurie si pro svůj pořad vybrala další neobjasněný případ. Za podivných okolností spadla ze střechy Metropolitního muzea bohatá mecenáška. Hlavním podezřelým je o hodně mladší milenec zesnulé, rozhodně však není jediný, kdo měl motiv. Případ se tentokrát řeší před kamerou a Laurii se časem zdají podezřelí úplně všichni.