Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby ; 69 barevných fotografií, 15 kreseb /
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005)
Vše o uzení : rady, tipy, recepty /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dyk, Vladimír |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | 1. vyd |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby ; 69 barevných fotografií, 15 kreseb /
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005) -
Pečení, uzení a grilování ryb a masa /
Autor: Lorenz, Jürgen
Vydáno: (2007) -
Udírny /
Autor: Vlk, Václav
Vydáno: (2007) -
Nakládání a uzení : [biokuchyně] /
Autor: Strawbridge, Dick 1959-
Vydáno: (2013) -
Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
Autor: Frič, Václav 1974-
Vydáno: (2014)