Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /

Hlavní autor: Frič, Václav 1974-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda, c2014
Edice: Apetit speciál
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Místní knihovna Dětmarovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424370053500 53500/D# N 641/642 (neuvedeno) Dostupné 3x