|
|
|
|
LEADER |
01409nam a2200313 4500 |
001 |
15513 |
003 |
KAG001 |
005 |
20230305160619.0 |
008 |
140411s2014####xr#####e############cze## |
020 |
|
|
|a 9788087575147
|c 199,00 Kč
|
040 |
|
|
|a KAG001
|b cze
|c
|d
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a cze
|
044 |
|
|
|a xr
|c CZ
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|9 19
|
080 |
|
|
|2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993
|a 637.5
|
080 |
|
|
|2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993
|a 641.55:637.5
|
100 |
1 |
|
|4 aut
|a Frič, Václav
|d 1974-
|0 xx0119738
|9 11820
|
245 |
1 |
0 |
|a Jak nakupovat a zpracovávat maso :
|b všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
|c [Václav Frič]
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Burda,
|c c2014
|
300 |
|
|
|a 159 s. : barev. il
|
490 |
0 |
|
|a Apetit speciál
|
653 |
0 |
|
|a masitá jídla
|a kuchařské recepty
|a recepty
|a maso
|
692 |
|
|
|a jar bre
|
910 |
|
|
|a KAG001
|b N 641/642
|
974 |
|
|
|f Knihy
|
999 |
|
|
|d 15513
|
993 |
|
|
|0 0
|1 424370053500
|4 0
|6 N
|7 0
|9 36066
|a 152.23
|b 0
|c 53500/D#
|d 2014-05-05
|e 3
|f D#
|g N 641/642
|h 152.23
|l D#
|r 2023-03-05
|t 5
|w 2023-03-05
|y KN
|
993 |
|
|
|0 0
|1 420100064783
|4 0
|6 N
|7 0
|9 36067
|a 152.23
|b 0
|c 64783/P#
|d 2014-05-05
|e 6
|f P#
|g N 641/642
|h 152.23
|l P#
|r 2023-07-12
|s 2023-04-06
|t 5
|w 2023-03-05
|y KN
|
993 |
|
|
|0 0
|1 424430050888
|4 0
|6 N
|7 0
|9 36068
|a 152.23
|b 0
|c 50888/S#
|d 2014-05-05
|e 2
|f S#
|g N 641/642
|h 152.23
|l S#
|r 2023-03-05
|t 5
|w 2023-03-05
|y KN
|