Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /

Hlavní autor: Frič, Václav 1974-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda, c2014
Edice: Apetit speciál
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01409nam a2200313 4500
001 15513
003 KAG001
005 20230305160619.0
008 140411s2014####xr#####e############cze##
020 |a 9788087575147  |c 199,00 Kč 
040 |a KAG001  |b cze  |c    |d    |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993  |a 637.5 
080 |2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993  |a 641.55:637.5 
100 1 |4 aut  |a Frič, Václav  |d 1974-  |0 xx0119738  |9 11820 
245 1 0 |a Jak nakupovat a zpracovávat maso :  |b všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /  |c [Václav Frič]  
260 |a Praha :  |b Burda,  |c c2014 
300 |a 159 s. : barev. il 
490 0 |a Apetit speciál 
653 0 |a masitá jídla  |a kuchařské recepty  |a recepty  |a maso 
692 |a jar bre 
910 |a KAG001  |b N 641/642 
974 |f Knihy 
999 |d 15513 
993 |0 0  |1 424370053500  |4 0  |6 N  |7 0  |9 36066  |a 152.23  |b 0  |c 53500/D#  |d 2014-05-05  |e 3  |f D#  |g N 641/642  |h 152.23  |l D#  |r 2023-03-05  |t 5  |w 2023-03-05  |y KN 
993 |0 0  |1 420100064783  |4 0  |6 N  |7 0  |9 36067  |a 152.23  |b 0  |c 64783/P#  |d 2014-05-05  |e 6  |f P#  |g N 641/642  |h 152.23  |l P#  |r 2023-07-12  |s 2023-04-06  |t 5  |w 2023-03-05  |y KN 
993 |0 0  |1 424430050888  |4 0  |6 N  |7 0  |9 36068  |a 152.23  |b 0  |c 50888/S#  |d 2014-05-05  |e 2  |f S#  |g N 641/642  |h 152.23  |l S#  |r 2023-03-05  |t 5  |w 2023-03-05  |y KN