Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
Main Author: | Frič, Václav 1974- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Burda,
c2014
|
Series: |
Apetit speciál
|
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Místní knihovna Dětmarovice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
424370053500 | 53500/D# | N 641/642 | (neuvedeno) | Available | 3x |